Information

Her tilbydes forskellige former for massage

Alt har udgangspunkt i den traditionelle Thaimassage. En gammel tradition som går flere tusinde år tilbage i tiden og som har sin oprindelse som fysiurgisk behandling. Thaimassagen har udviklet sig over tid, og er i dag også brugt som wellness, og almindelig pleje af kroppen. Har en effektiv effekt på velvære, begyndende stress og kan, udover fysiurgisk behandling, også sagtens bruges som ganske enkel afslapning og nydelse.

OBS! Kun Massage - ingen seksuelle ydelser !

Traditionel Thai Massage.Massage hvor der bruges ingen eller meget lidt olie og cremer. Massagen udføres med tryk-massage, stræk og løft. Der er konstant kropskontakt mellem massør og kunde - en massage der virkelig går i dybden. Man kan selvfølgelig vælge en mild, mellem eller stærk massage. Kunden er som regel påklædt i let og løst tøj.

Thai Olie Massage.Thai Olie Massage er en lidt blødere massage - som i sagens natur bliver udført med Olie, som er opvarmet til kropstemperatur.

Man kan sagtens komme i dybden med Olie Massage, men ikke så effektivt som med Thai Massage.

Olie massage er også en slags Wellness massage, for velvære og afslapning - det skal prøves !

Urte / Stempel Thai Massage.


Thaimassage som suppleres med trykmassage med varme "stempler". Stemplerne er stofposer som er fyldt med urter, og opvarmet med damp, til den rette temperatur.

En sofistikeret og meget behagelig form for massage, som løsner muskulaturen og virkelig får nydelsen frem hos de fleste.